Прве критике за Џека

Иако још није прошао период адаптације, прве критике већ се чују на рачун новог фудбалера Манчестер ситија, Едина Џека. Тренер екипе, Роберто Манћини, критиковао неефикасност нападача на мечу против Ариса и нагласио да Џеко мора што пре да поправи игру.

Од када је стигао у Манчестер сити за око 32 милиона евра, Един Џеко није имао пуно времена да покаже своје квалитете, а већ је добио прве критике тренера Роберта Манћинија.

После ремија без голова на гостовању солунском Арису, у Лиги Европе, Манћини је рекао да је очекивао више од репрезенттивца БиХ, и упоредио је Џекову ситуацију са оном у којој се тренутно налази Фернандо Торес у Челзију.

"Очекивао сам више од Џека, и он мора брзо да се поправи. И други играчи морају да постижу голове, не могу сви да чекају Карлоса Тевеза да затресе мрежу. Џеко је добар играч, али он има проблема као и Фернандо Торес. Оба ова играча су променила клубове у јануару, и није лако уклопање са саиграчима у систем", рекао је Манћини.

Италијански стручњак није поштедео критика ни Шона Рајта Филипса, који није прослеђивао Џеку употребљиве лопте у нападу.

"Са Џеком у нападу требали смо да што више центрирамо са крила. Шон је играо, али једини центаршутеви долазили су од Герета Берија", рекао је италијански стручњак.

Иначе за најбољег играча на мечу Ариса и Манчестер ситија, проглашен је српски репрезентативац Александар Коларов.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи