Оде Руни у бању

Вејн Руни пропушта меч против градског ривала Ситија, пошто одлази у САД на једнонедељну рехабилитацију. Ако све буде како треба, Руни ће по повратку конкурисати за први тим, рекао Мајк Фелан, помоћни тренер Јунајтеда.

Фудбалер Манчестер јунајтеда Вејн Руни отпутоваће у САД на једнонедељну рехабилитацију и тренинге и пропустиће градски дерби са Ситијем, саопштено је данас.

Руни се опоравља од повреде чланка, стручни штаб је очекивао да ће бити спреман за утакмицу против Манчестер ситија у среду, али ће репрезентативац Енглеске ипак пропустити тај дуел.

Последњи пут, Руни је био у саставу Јунајтеда на утакмици против Вест Бромвич Албиона (2:2), 16. октобра. После тог меча медији су спекулисали да ће 25-огодишњи нападач напустити Олд Трафорд, али је он ипак продужио уговор са клубом на још пет година.

"Намеравамо да пошаљемо Рунија у САД на рехабилитацију и кондиционе тренинге. Стручни штаб, лекарски тим и Вејн су донели заједничку одлуку и мислимо да је то најбоље решење", рекао је помоћни тренер Јунајтеда Мајк Фелан за клупски сајт.

"Он ће сутра отпутовати у САД и вратиће се 13. новембра. То ће бити недељу дана јаких тренинга, под надзором нашег лекарског тима", додао је он.

Фелан је рекао да верује да ће Рунију користити одлазак у иностранство и да би нападач могао да буде у тиму за утакмицу са Виганом 20. новембра.

"Вејн је у последње време био под лупом и желимо да му пружимо најбољу прилику да се врати у добру форму. Ако све прође како смо планирали, требало би да конкурише за место у првом тиму", рекао је Фелан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи