Звезда под притиском

Тренер фудбалера ОФК Београда Дејан Ђурђевић рекао је да ће његова екипа покушати да у дербију 11. кола Супер лиге искористи притисак под којим се нашла Црвена звезда после два узастопна пораза.

"Звезда је апсолутни фаворит и због тога што је то што јесте и због тога што је домаћин, али је под притиском и треба да покушамо то да искористимо".

"Са друге стране, Звезда је сада рањени лав, а такви су противници најопаснији, тако да нема опуштања... Имаћемо велики мотив, јер је Звезда магнет за публику... Биће ми драго ако успемо да освојимо три бода, а ако не, честитаћу победнику", додао је Ђурђевић.

Звезда је у претходна два кола изгубила од Партизана у 139. вечитом дербију, а затим претрпела неочекиван пораз на гостовању Хајдуку, па је са лидерске позиције назадовала до трећег места.

ОФК Београд је шести са 15 бодова, па му је победа потребна како би задржао прикључак за бољепласираним екипама које се боре за место на европској сцени наредне сезоне.

"Ове сезоне се три тима издвајају по квалитету, положају и средствима - Партизан, Звезда и Војводина. Нама преостаје да покушамо да из неке скромности, са доста измењеним тимом у односу на прошлу сезоне, тражимо шансу, да пробамо да афирмишемо неке нове младе играче", оценио је Ђурђевић.

"Наше место је у горњем делу табеле, где смо и сада, али би нам победа над Звездом донела неопходни мир и стабилност. Ипак, бодови су бодови. Небитно је да ли ћемо их освојити против Црвене звезде или Јагодине или Борца", истакао је тренер ОФК Београд.

Ђурђевић је медијима у последње време био интересантан и зато што се помињао као нови селектор младе репрезентације Србије.

"Запослен сам у ОФК Београду и само желим да дам све од себе и добро урадим посао овде где сам сада. Не размишљам о другом месту, иако ми је драго што ме помињу као једног од кандидата за селектора младог националног тима", навео је Ђурђевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи