Нови реми "ђавола"

Манчестер јунајтед на гостовању Сандерленду освојио само бод (0:0). Победе Тотенхема, Евертона, Стоука и Вигана. Сутра је у Лондону на програму дерби меч у ком Челси дочекује екипу Арсенала. Играли Жигић и Видић, Милијаш поново на трибинама.

Фудбалери Манчестер јунајтеда освојили су данас само бод на гостовању код Сандерленда, пошто су на утакмици седмог кола енглеске Премијер лиге играли без голова 0:0.

Манчестер, за који је свих 90 минута играо српски репрезентативац Немања Видић, тако је омогућио водећем Челсију да се учврсти на челу табеле, а угрозио је и останак на другом месту.

Челси сада има 15 бодова, два више од Манчестер јунајтеда, који је играо меч више. Следе Арсенал, Манчестер сити, Вест Бромвич Албион и Тотенхем са по 11 бодова.

Тотенхем је уз два гола Рафаела ван дер Варта победио Астон Вилу са 2:1 у мечу кандидата за освајање неког од места које следеће сезоне води у Лигу шампиона.

Ван дер Варт је на три утакмице које је играо за Тотенхем од преласка из мадридског Реала постигао четири гола.

Арснал ће сутра у Лондону гостовати код градског ривала Челсија у дербију кола, док ће Манчестер сити бити домаћин Њукаслу.

Евертон је на гостовању код Бирмингем ситија победио са 2:0 и побегао са зачеља табеле. Српски нападач Никола Жигић за поражени тим је играо од 70. минута.

Место у зони испадања сада сасвим изненађујуће заузима и петоструки првак Европе Ливерпул, који ће сутра бити домаћин Блекпулу.

На самом дну табеле је и Вулверхемптон, који је поражен на гостовању код Вигана са 0:2 на утакмици коју је српски репрезентативац Ненад Милијаш поново посматрао са трибина.

Стоук сити је победио Блекбурн са 1:0, док су утакмице Вест Бромвич Албион - Болтон и Вест Хем - Фулам завршене резултатом 1:1.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи