Пораз Арсенала

Наредни противник Партизана у Лиги шампиона, екипа Арснала, поражена је на свом терену од Вест Бромвич Албиона. Ливерпул поново играо нерешено, Јовановић на клупи. Жигић играо пола сата.

Фудбалери Арсенала неочекивано су данас у Лондону изгубили од Вест Бромвич Албиона са 2:3 у шестом колу Премијер лиге и последњој утакмици пред гостовање код Партизана у Београду у другом колу Лиге шампиона.

Вест Бром је головима Питера Одемвингија, Гонзала Харе и Џерома Томаса до 73. минута меча стекао убедљиво вођство од 3:0, а Самир Насри је са два поготка у финишу меча успео само да ублази пораз повредама ослабљеног Арсенала.

Тобџије су, ипак, остале на другом месту на табели Премијер лиге са 11 бодова, четири мање од Челсија, који је раније данас изгубио на гостовању код Манчестер ситија са 0:1 и претрпео први првенствени пораз после пет победа.

Без три бода остао је и један од најтрофејнијих енглеских клубова Ливерпул, који је на свом Енфилду играо 2:2 са Сандерлендом. "Црвени" су повели голом Дирка Кујта после велике грешке Мајкла Тарнера, који је покушао да из слободног ударца петом врати лопту свом голману, али је само додао до нападача домаћих Фернанда Тореса.

Сандерленд је, ипак, изједначио голом Дарена Бента са пенала досуђеног због играња руком Кристијана Поулсена у свом казненом простору. Бент је другим голом на мечу Сандерленду донео и вођство од 2:1, али је капитен Ливерпула Стивен Џерард на нову асистенцију Тореса поставио коначан резултат.

Српски репрезентативац Милан Јовановић меч је посматрао са клупе Ливерпула.

Вест Хем је у лондонском градском дербију савладао Тотенхем са 1:0 голом Фредерика Пикијона и побегао са зачеља табеле.

Блекбурн је голом Брета Емертона у 90. минуту победио Блекпул са 2:1, док голова није било на утакмицама између Фулама и последњепласираног Евертона, као и Бирмингем Ситија и Вигана.

Српски нападач Никола Жигић играо је последњих пола сата за Бирмингем.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи