Пиво за “вечите”

Компанија Карлсберг промовисала је нове лименке пива са грбовима фудбалских клубова Партизан и Црвена звезда, а по три динара од сваке продате лименке ићи ће клубовима.

"Карлсберг ће од сваке продате лименке уступити по три динара, односно 75 одсто профита, београдским вечитим ривалима. Они ће та средства искористити на најбољи начин. Позивам све навијаче да конзумирају Лав пиво, наравно, у умереним количинама", казао је генерални директор компаније Карлсберг Србија Александар Радосављевић.

Клубови ће зарадити од сваке продате лименке са својим грбом, што је међу присутним новинарима и представницима клубова довело до "пецкања" о томе ко има више навијача и чије присталице конзумирају више пива.

"Уз најквалитетнији фудбал на свету, који се игра у Лиги шампиона, иде и најбоље пиво и зато позивам навијаче да уживају", казао је директор маркетинга Партизана Владимир Јарић.

Генерални секретар Црвене звезде Андрија Клеут истакао је да се "вечити дерби" овом акцијом сели на још један терен.

"Пошто нас Звездаша има много, биће нам потребни милиони лименки. Сада се вечити дерби сели на други терен и желимо и ту да покажемо да су наши навијачи најбољи", рекао је Клеут.

Иако је било најављено, промоцији ове акције нису присуствовали председници најпопуларнијих српских клубова Драган Ђурић и Владан Лукић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи