Мајорка забринула "посебног"

Реал Мадрид без поготка на отварању сезоне у Примери. Додуше, нови Реал није ни примио гол. Огроман посао тек очекује Жозеа Муриња. Барса већ има два бода предности.

Навијачи Реала свакако очекивали су много више од екипе, коју ће у наредном периосу из просека покушати да извуче најбољи тренер данашњице, Португалац Жозе Мурињо.

Прва утакмица је можда прерана прилика да нови тим покаже сву снагу, аали ће Муриња озбиљно забринути млака представа коју су његови изабраници показали у првом полувремену, у којем нису успели да озбиљније угрозе гол Мајорке.

Ди Мариа је добро упослио Роналда у 15. минуту, али је шут нове Релове "седмице" прохујао поред гола Мајорке, да би десетак минута касније изгледну шансу упропасио најбољи стрелац Мадриђана прошле сезоне, Гонзало Игуаин, који је до краја утакмице пропусти још две прилике.

Реал је у првих 45 минута играо предвидљив и досадан фудбал, ша је Мајорка без икаквих проблема успевала да отклони све евентуалне опасности по свој гол и Кристијана Роналда и Анхела ди Марију контролише дуж аут-линија.

У другом полувремену, Мурињо је мало претумбаао напад и на терен послао Бензему и Озила, а немачки репрезентативац је са неколико добрих додавања успео да пробуди Гонзала Игуаина и унесе мало живости у напад "краљевсског тима".

На мети критика шпанске штампе, после утакмице, поново се нашао Бензема, па тамошњи "Спорт" пише да се поставња велико питање да ли овај талентовани фудбалер уопште воли да игра фудбал, пошто је за време проведено у игри показао много апатије и свега један потез вредан пажње.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи