Ибраманија у Милану

Велики дан у Милану. Стигао Златан Ибрахимовић. Дочек касније вечерас на Сан Сиру. Милан четврти тим који је за Ибру платио више од 20 милиона евра.

Златан Ибрахимовић и његова, 11 година старија, супруга Хелена су у Милано стигли авионом Берлусконијеве компаније Фининвест. У авиону су била и два њихова сина, пас и, наравно, адвокат Мино Рајола, пише "Коријере дело спорт".

На тај начин, Ибрахимовић је постао први играч у историји фудбача за кога су четири различита тима платила више од 20 милиона евра - Јувентус, Интер, Барселона и сада Милан.

Укупна сума исплаћема у тим трансферима достигла је 168,6 милиона евра, чиме је Ибра постао фудбалер који је власници сакупио највише новца у историји ове игре,

"Роналдињо, Пато и ја ћемо чинити фантастичан напад", рекао је Ибрахимовић по доласку на милански аеродром Линате, одакле је са породицом отишао у хотел Босколо Корсо Матеоти.

Интересовање за долазак Ибрахимовића у Милан је толико велико да је званични сајт клуба са Сан Сира у недељу био блокиран неколико сати.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи