Венгер жели Скилаћија

Фудбалски клуб Арсенал из Лондона послао је понуду Севиљи за француског дефанзивца Себастиена Скилаћија, објавио је шпански клуб. Француз није играо против Браге на сопствено инсистирање, а процењује се да је висина трансфера око 7 милиона фунти.

Севиља је у последњем колу квалификација за Лигу шампиона изгубила од Браге (1:0), а тиму није било француског репрезентативца Себастиена Скилаћија, који је затражио од тренера да буде изостављен са меча, како би се што пре придружио лондонском Арсеналу.

Помоћник спортског директора Севиље Рамон Родригез Вердехо изјавио је да је званична понуда стигла у андалузијски клуб и да је Скилаћијева "будућност у ваздуху".

Тридесетогодишњи Скилаћи био је у саставу "петлова" на недавно завршеном Мундијалу у Јужној Африци, а за најбољу репрезентацију Француске одиграо је 20 мечева. Наступао је за Монако и Лион, а у Севиљи је од 2008. године.

Арсен Венгер активно тражи дефанзивца, пошто су клуб на крају прошле сезоне напустили Кемпбел, Галас и Силвестр, а стигао је само Лоран Кошчелни.

Претпоставља се да је висина трансфера око 7 милиона фунти, а Арсен Венгер жели да се Скилаћи придружи тренинзима "тобџија" што пре.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи