Лане одушевљен навијачима

После овација са трибина Енфилда на свом дебију, нови играч Ливерпула, Милан Јовановић и даље је под утиском. У интервјуу за клупски сајт Лане је признао да је био јако поносан када је чуо навијаче да скандирају њеогво име.

Сваки фудбалер живи за то да му навијачи са трибина скандирају име, али када ти кличе цео Енфилд, онда је то нешто заиста посебно.

Српски репрезентативац и нови играч Ливерпула Милан Јовановић и даље је под утиском навијача који су га са терена испратили овацијама, после дебија против Арсенала.

Фудбалер "орлова" пружио је солидну партију на својој првој утакмици за нови клуб, а када је у 65. минуту напуштао терен са трибина се чуло скандирање његовог имена.

"Никада нећу заборавити тај дан и тај моменат. Јединствен је осећај када ти кличу навијачи овог клуба, веома сам поносан због тога. Играти за Ливерпул је нешто посебно, то није исто као када играш за друге екипе", рекао је Милан Јовановић у интервјуу за клупски сајт.

Српског рерпезентативца већ у четвртак очекују нова искушења у дресу ливерпула, јер се његов клуб у квалификацијама за Лигу Европе састаје са турском екипом Трабзонспора.

"Покушао сам да добијем неке информације од пријатеља који играју у турском првенству, и они су ми потврдили да је Трабзонспор јака екипа. Покушаће да направе изненађење на Енфилду, тако да морамо бити веома опрезни", рекао је Јовановић.

Када су у питању амбиције везане за Премијер лигу, Лане је уверен да ће Ливерпул ове сезоне сигурно заузети место које води у Лигу шампиона.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи