Белами "запалио" Кардиф

Белами у Кардифу, цео град на ногама. За мање од три сата продато 3.000 дресова са именом овог фудбалера, распродат стадион за следећу утакмицу, а влада помама за сезонским улазницама. Кардиф на Беламију већ зарадио 600.000 евра.

Само два дана пошто је стигао у Кардиф, Грег Белами је дигао цео град на ноге. Навијачи овог велшког клуба још не могу да верују да је бивша звезда Манчестер ситија стигла у њихов клуб.

Осим еуфорије и оптимизма навијача да са новим атрактивним појачањем њихов тим коначно може да избори пласман у Премијер лигу, Белами је већ почео да зарађује новац за велшку екипу.

За само три сата продато је преко 3.000 дресова са бројем 39 и именом овог играча. Продаја је на кратко обустављена пошто у званичној клупској продавници више није било довољно материјала да се испише пуно презиме и број на дресу.

Није било довољно бројева 9, и слова ипсилон (y) које се налази на крају имена велшког фудбалера, али упорни навијачи су куповали и непотпуно име "Белам 3", и задовољни напуштали продавницу.

Сама урава клуба била је изненађења оволиким интересовањем навијача за Беламија и признали су да су целу ситуацију дочекали неспремни.

Осим тога стадион је распродат за следећу утакмицу на којој треба да дебитује велшки нападач, а коју Кардиф у суботу игра против Донкерстера. Према тврдњама функционера клуба, осим интересовања за следећи меч, права је помама и за сезонским картама.

За ово кратко време колико је бивши нападач Ситија у новом клубу, Кардиф је већ зарадио око 600.000 евра. Клуб је овај неочекивани добитак већ планирао како да искористи, тако ће 200.000 евра бити утрошено на отплату дефанзивца Пола Квина који је дошао из Мадервела.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи