Повреде муче одбрану Реала

Одбрамбени фудбалер Реала из Мадрида Раул Албиол угануо је зглоб леве ноге због чега ће паузирати најмање четири недеље, саопштио је тај клуб.

Албиол се повредио на синоћној пријатељској утакмици Реала са Стандардом у Лијежу (1:1).

 

Тренер Реала Жозе Мурињо тако ће 29. августа на утакмици са Мајорком, првој у новој сезони шпанског првенства, на позицији штопера имати само Рикарда Карваља.

Пепе је још од раније под знаком питања због повреде ноге, док је колено условило паузу од два месеца за Езекиља Гараја.

Штопера ће зато можда морати да играју Серхијо Рамос, Марсело или Ројстон Дренте.

Албиол је чланак леве ноге повредио још на Светском првенству у Јужној Африци где је са Шпанијом освојио титулу првака. Потом ју је и обновио.

У првој сезони за Реал 24-годишњи Албиол играо је 43 утакмице.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи