Ливерпул(ски)

Рој Хоџсон и даље тражи појачања која може да уклопи у минималан буџет који има. Пол Кончески савршено одговара, али за довођење Артема Милевског мора да се сачека одлазак Маскерана, како би се попунила каса.

Откако је сео на клупу „црвених", Рој Хоџсон не одмара. Успео је да наговори Џерарда и Тореса да остану, клуб су појачали Лане Јовановић и Џо Кол, али изгледа да ту није крај.

Менаџер Ливерпула жели да доведе пола Конческог из Фулама и Артема Милевског из Кијевског Динама.

Острвски медији пишу да је Хоџсон спреман да плати три милиона фунти свом бившем клубу Фуламу за Конческог, којем истиче уговор следеће године.

Искусни, 29-годишњи дефанзивац појачао би задшу линију „црвених" јер може да игра и на позицији левог бека и на позицији штопера. Поготово уколико оде Емилијано Инсуа, три милиона за Конческог итекако би се исплатило Ливерпулу.

Хоџсон жели и да освежи напад и појача конкуренцију, а то жели да учини довођењем Артема Милевског из кијевског Динама.

Високом нападачу, такође, уговор истиче наредног лета, али је проблем у прохтевима Кијевљана, који траже 13 милиона фунти, што „црвени" немају, али би могли да издвоје уколико продају неког играча.

Најближи одласку са Енфилда је хавијер Маскерано, који није пријављен за утакмицу са Трабзонспором у квалификацијама за Лигу Европе, што је додатно распламсало причу о незадовољству Аргентинца у Ливерпулу.

Хоџсон је рекао да ће поштовати жељу Маскерана да оде, али у случају добре понуде. Барса и Интер су хтели да купе Аргентинца, али менаџер „црвених" каже да ниједна конкретна понуда није стигла на Мерсисајд.

Међутим, уколико стигне понуда, од 25 милиона фунти, на колико рачунају на Енфилду, имаће новац да доведу Милевског, а можда и још једног нападача који је на листи жеља Роја Хоџсона, а то су Карлтон Кол из Вест хема и Ола Тоивонен из ПСВ-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи