И Милнер у Ситију

За екипу Манчестер ситија прелазни рок још није завршен. После Балотелија, у Сити стигао и најбољи млади играч Премијер лиге, Џејмс Милнер. Шеици за лето потрошили око 130 милиона фунти.

Иако је нова сезона у Енглеској почела, Манчестер сити још није завршио са довођењем појачања. Последњи у низу играча који су дошли у редове Ситија је, сад већ бивши фудбалер Астон виле, Џејмс Милнер.

Не зна се прецизно о којој суми се ради, али медији спекулишу да је реч Астон вила пустила Милнера за 24 милиона фунти, од којих осам "отпада" на Ајрленда. 

Већ неколико недеља уназад, острвски медији пишу да је прелазак Милнера практично договорен, па је сада најбољи млади играч Премијер лиге у прошлој сезони ставио потпис на петогодишњи уговор.

Дуго је Милнер био на мети Ситија, али понуде "плаваца" до сада нису биле довољне да се постигне договор са клубом из Бирмингема.

Милнер је играч средине терена, прошле сезоне је проглашен за најбољег младог играча у Премијер лиги, а наступио је и на недавно завршеном Муднијалу.

Тренер Ситија, Роберто Манћини је тако само неколико дана после довођења Марија Балотелија у екипу добио још једног сјајног фудбалера. Итлијански стручњак није крио задовољство због успешно завршеног трансфера.

"Јако сам срећан што смо довели Милнера. Он је сјајан везни фудбалер, који може да игра на више позиција. То је јако важно за наш тим и једва чекам да га убацим у игру", рекао је Манћини и додао да је уверен да ће овај играч да додатно напредује у Ситију.

Шеици из манчестера очигледно не жале новац како би довели клуб у сам врх европског фудбала, па су само за ово лето потрошили безмало 130 милиона фунти. Према писању појединих медија, ни ту не желе да се зауставе, па спремају "безобразну" понуду за нападача Барсе, Златана Ибрахимовића.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи