Двојац "црно-белих" у Чачку

Фудбалери Партизана, Вашингтон да Силва и Раденко Камберовић, одлазе на позајмицу у Борац из Чачка, где ће провести наредних годину дана, одлука је тренера Александра Станојевића пред деби "црно-белих" у новој сезони. Предраг Мијић на излазним вратима Партизана.

Млади тренер Партизана Александар Станојевић зна које играче жели да види на терену у "црно-белом" дресу. Вашингтон да Силва и Раденко Камберовић ће у следећих 12 месеци носити дрес чачанског Борца, као позајмљени играчи, договориле су управе два клуба.

Вашингтон је нешто чешће добијао прилику у првом тиму "црно-белих", али високи Бразилац није оправдао ни део очекивања управе и навијача Партизана, а у прелазном року није желео да напусти клуб, иако је добио уносну понуду из Саудијске Арабије.

Раденко Камберовић је у редове шампиона Србије стигао из Севојна, где је био најбољи играч екипе у сезони у којој је друголигаш стигао до финала Купа Србије. Камберовић је био стрелац гола којим је екипа Севојна савладала Црвену звезду у полуфионалу истог такмичења, али у "црно-белом" дресу није показао много.

Још једно "појачање" Партизана из прошле сезоне, Предраг Мијић, на излазним је вратима клуба. Нападач који је у Београд стигао из Суботице, није лиценциран за овогодишње издање Суперлиге, па се очекује да Мијић врло брзо напусти "црно-беле".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи