Орлићи почињу припреме

Селектор младе фудбалске репрезентације Србије Ратомир Дујковић објавио је списак играча за мини-припреме и пријатељску утакмицу са селекцијом Румуније 26. маја у Турн Северину.

На списку су:

Голмани: Живко Живковић (Металац), Васа Васић (Винтертур) и Будимир Јаношевић (Јагодина).

Одбрана: Дејан Каран (Војводина), Вујадин Савић (Црвена звезда), Марко Јовановић (Партизан), Синиша Стевановић (Спартак), Славко Лукић (Смедерево), Душан Брковић (Хајдук Кула), Никола Лековић (Бежанија) и Рајко Брежанчић (Телеоптик).

Средина терена: Милош Жеравица (ОФК Београд), Слободан Медојевић, Душан Тадић (Војводина), Иван Радовановић (Аталанта), Марко Станојевић (Рад) и Марко Милинковић (Кошице).

Напад: Војо Убипарип (Спартак), Немања Милић (ОФК Београд), Стефан Шћеповић (Сампдорија) и Милош Живановић (Хајдук Кула).

Припреме младе репрезентације за квалификационе утакмице за пласман на Првенство Европе 2011. у Данској стартоваће 20. маја када ће се играчи и стручни штаб окупити у београдском хотелу "М" одакле истог дана одлазе у Нови Сад.

Први део припрема биће обављен у спортском центру "Ветерник", а завршиће се тренинг утакмицом против Цемента 23. маја у Беочину. Потом репрезентативци настављају припремну фазу у Кладову, одакле ће отпутовати у Турн Северин на пријатељски меч са одговарајућом селекцијом Румуније.

Утакмицом која се игра 26. маја од 17 часова званично ће бити отворен један од најмодернијих стадиона у Румунији.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи