Шесторица величанствених

Шест најатрактивнијих фудбалера света, окупиће се 17. јула у лондонској О2 Арени, како би одмерили снаге у пет дисциплина и показали ко је тренутно највештији фудбалер. Осим престижне титуле, победнику следује награда од 500 хиљада фунти.

Мундијал у Јужној Африци сигурно ће бити главни спортски догађај овог лета. Међутим, неколико фудбалера, који спадају у најатрактивније играче данашњице, окупиће се 17. јула у лондонској О2 Арени, како би показали ко је највештији међу њима у "A:3K Challenge" догађају.

На овом ревијалном фудбалском окупљању потврђено је учешће пет врхунских играча, док се идентитет Вејна Рунија, последњег шестог играча, до краја држао у тајности. Капитени Арсенала и Ливерпула, Сеск Фабрегас и Стивен Џерард, нападачи Валенсије и Челсија, Давид Виља и Дидије Дрогба, Кристијано Роналдо из мадридског Реала, као и најбољи играч Манчестер јунајтеда Вејн Руни, сигурни су учесници спектакла на Вемблију.

Вештине у којима ће се такмичити фудбалске звезде су: „Power"(такмичење у јачини удараца), „Curve"(такмичење у извођењу слободних удараца), „Precision" (такмичење у додавању и центаршутевима), „Control" (такмичење у контролисању лопте) и „Attack" (такмичење у нападу и одбрани).

Осим престижне награде највештијег фудбалера на планети, победнику ће припасти награда од пола милиона фунти.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи