Додић: Пада ОФК

Шеф стручног штаба Јагодине Младен Додић изјавио је да ће његов тим у суботу у утакмици 17. кола фудбалског Првенства Србије против ОФК Београда ићи на победу, жељан нових бодова и реванша за пораз у првом делу шампионата.

"Очекује нас тешка утакмица због терена и лоших временских услова, али и  због тога што је ОФК Београд јак противник који жели победу после губитка бодова у  првом колу пролећног дела Првенства", рекао је Додић на конференцији за новинаре.

Како је истакао , жеља свих у тиму Јагодине је да наставе са победама на  домаћем терену.

"Без обзира на лоше време очекујемо да навијачи дођу у што већем броју и да нам помогну да дођемо до три бода", навео је Додић и додао да је свака утакмица "прича за себе".

"Сваки меч је тежак и биће их још 14", поручио је он не желећи да коментарише утакмицу са Црвеном звездом у прошлом колу у којој је Јагодина у Београду изгубила резултатом 1:0.

"То је прошлост. Нама је најбитнија сада утакмица са ОФК Београдом и победа. Немам намеру да се бавим оним што је иза нас, већ оним што нас очекује у суботу и после суботе", рекао је Додић.

Он је додао да је скренуо пажњу и играчима да не треба да коментаришу, нити  уопште размишљају о утакмици првог кола.

"То је само једна утакмица у низу, тако да сву пажњу усмеравамо према ОФК Београду", тврди тренер Јагодине.

Голман Златко Зечевић је нагласио да очекује тешку утакмици са ОФК Београдом, јер се ради о екипи која је "спој младости и искуства и зна да игра добар фудбал".

"Улазимо у меч са намером да победимо и надам се да ћемо у томе и успети",  закључио је Зечевић.

Управа Јагодине је донела одлуку да улаз на утакмицу са ОФК Београдом 6. марта буде бесплатан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи