Читај ми!

Бахар: Пуне трибине против Радничког ветар у леђа за Лигу шампиона

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар рекао је пред утакмицу 10. кола Суперлиге против нишког Радничког да је рано да се гледа табела и да ће пуне трибине бити ветар у леђа његовој екипи пред меч у Лиги шампиона против Јанг бојса.

О гостујућем тиму Бахар је имао пуно речи хвале и истакао да дуел неће бити нимали једноставан и лак.

"Пратили смо утакмице Радничког, видели смо добре ствари у њиховој игри и да стварају шансе. Тактички су врло добра екипа. Сигурно неће бити лако на терену. Што се тиче играча који ће истрчати на терен, то увек зависи од противника и тренутне форме. Има још времена да се припремимо, пре него што се одлучим за стартних 11", истакао је Бахар на почетку конференције за медије.

Потврдио је израелски стручњак да је екипа фокусирана искључиво на наредни дуел.

"Имамо времена до утакмице против Јанг бојса, сад је битан меч против Радничког из Ниша и максимално смо фокусирани на тај дуел. Поражени смо у претходне две утакмице Суперлиге и свесни смо да је то превише. Размишљамо само о сутрашњем мечу".

Бахар је говорио и о Александру Катаију.

"Катаи је и даље повређен. Није тренирао са екипом и има проблем са леђима. Он је веома важан играч за екипу, чекамо да се врати, али у овом тренутку није спреман", додао је.

Шеф стручног штаба Звезде је истакао да ће се на утакмици против Радничког видети да ли је пауза пријала "црвено-белима".

"Зависи од тога како екипа буде отворила утакмицу, све ће се видети на терену. Некад је добро да играчи стартују свежи и одморни, као и да имају неколико дана паузе. Међутим, са друге стране, некад то и није толико добро", додао је Бахар.

Стратег шестоструког узастопног шампиона Србије поручује да је притисак саставни део тренерског посла.

"Волим притисак, он је неопходан у овом послу. Уколико га не бих осећао, можда би то значило да треба да променим професију. Што се тиче стања на табели, још увек је рано говорити о томе, с обзиром да је у току први део првенства. Очекује нас још много утакмица, рано је да гледамо на ком се месту на табели налази Црвена звезда".

Бахар је уверен да ће меч против Радничког много значити црвено-белима пред дуел у Лиги шампиона.

"Важно је да играмо против добрих тимова, као што је то био случај против Манчестер Ситија, са високим темпом. Ситуација је таква да морамо да се фокусирамо на следећу утакмицу. Верујем да ће меч против Радничког уз испуњене трибине бити велики "ветар у леђа" пред Јанг Бојс – закључио је Бахар.

Утакмица се игра у суботу од 18 часова и пет минута, а главни судија биће Павле Илић из Крагујевца, док ће му помоћници бити Марко Николић и Александар Говедаровић.

субота, 29. јун 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару