Раднички почео припреме: Трофеј велика жеља
Фудбалери Радничког почели су у Нишу припреме за други део сезоне у коме је, како је нагласио тренер Ненад Лалатовић, главни циљ освајање пехара националног купа.
Ове зиме екипу са Чаира напустили су Александар Станисављевић и Синиша Бабић, новајлије су Петар Петровић и Никола Чумић, док су уговори истекли Николи Друнчићу и голману Боривоју Ристићу, али се очекује да потпишу нове.
Сарадњу је продужио тренер Лалатовић и поручио да му је драго што остаје у Нишу са жељом да настави да пише историју Радничког.
"У првом делу сезоне кренули смо у исписивање нове историје Радничког и планирамо да наставимо са тим и у будућности. Моја велика жеља, као и жеља првог човека Радничког Ивице Тончева је да ове године покушамо да освојимо трофеј, мада је конкуренција веома јака. Искрено, имао сам озбиљну понуду из иностранства, ишао и на преговоре, али је превагнула жеља да останем уз породицу и да у Нишу завршим започети посао", рекао је Лалатовић.
Он је најавио да ће бити одређених промена у тиму и да му је најважније да остане Дринчић бар до краја сезоне.
"Никола је један од најбољих играча лиге, који нам је од изузетне важности и наше највеће појачање биће његов останак у Нишу".
Раднички ће до 23. јануара тренирати у Нишу, а онда следи одлазак у турски Белек.
Фудбалери Радничког имају девет бодова мање од Црвене звезде, а шест више од Партизана, док у четвртфиналу Купа Србије играју против Војводине.
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 0
Пошаљи коментар