Малдини се вратио у Милан и постао директор

Легендарни италијански фудбалер Паоло Малдини вратио се у матични Милан и званично преузео улогу директора клуба. Један од најбољих дефанзиваца у историји фудбала имаће улогу стратешког развоја клуба у спортском делу у новој управи од доласка на чело Паола Скаронија.

Малдини је укупно провео 31 годину међу "росонерима" и био "застава клуба", дебитовао је са 16. и касније освојио чак 26 трофеја, међу којима седам титула Серије А и пет Лиги шампиона.

Са невероватна 902 меча рекордер је по броју наступа у Милану, као и италијанске Серије А (647).

Чак је и његов отац Ћезаре, као и Паоло, био капитен гиганта са Сан Сира и носио број три који је повучен и чува се за наследника Кристијана.

Пре девет година повукао се из фудбала у 41, а сада почиње ново поглавље у матичном клубу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи