Косовић: Старт у Европи задовољавајући, Радник опомена

Фудбалер Партизана Небојша Косовић изјавио је да је старт сезоне не европској сцени задовољавајућ и да једино боли пораз у првом колу Суперлиге Србије од Радника.

"Старт сезоне је задовољавајућ на европској сцени, једино нас боли тај пораз у Сурдулици. У Европи смо остварили три победе без примљеног гола и желимо тако да наставимо у Литванији, прођемо Тракаи и одемо у треће коло. Први пораз у Сурдулици нас жуља, али нам је свакако био велика опомена. Идемо даље и морамо да стварамо позитивну атмосферу и веру за даље, јер оно што је било не можемо да вратимо", рекао је Косовић за сајт црно-белих.

О дугој паузи коју је имао због повреде рекао је да још није 100 посто спреман, али да ће бити како утакмице одмичу.

"Сви знамо да сам паузирао седам месеци, да је реч о тешкој повреди предњих укрштених лигамената, која је, хвала Богу, иза мене. Ипак осећам да нисам још 100 посто на терену онај како желим. Зато радим, свестан сам свих добрих ствари, али и оних које треба допунити", казао је Косовић.

Партизан у четвртак у Вилњусу очекује реванш утакмица 2. кола квалификација за Лигу Европе против Тракаија, први меч црно-бели су добили 1:0.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи