Мбапе: Само ја одлучујем где ћу играти

Фудбалер Монака Килијан Мбапе рекао је да нико не може да га натера да напусти клуб ако то не жели и да ће му приликом евентуалног трансфера у неки други клуб најважније бити да игра редовно.

Мбапе се пробио ове сезоне, проглашен је за најбољег младог играча француске лиге, постигао је 26 голова у свим такмичењима, освојио је са Монаком шампионску титулу и играо у полуфиналу Лиге шампиона.

За њега су заинтересовани бројни клубови, међу којима Реал Мадрид, Манчестер јунајтед, Арсенал, Ливерпул и Манчестер сити, а 18-годишњи нападач рекао је да ће самостално донети одлуку о наставку каријере.

"Изабраћу на основу моје каријере, каријера ми је најважнија. У годинама сам у којима морам да играм и то ће бити на првом месту. Немам 35 или 36 година да морам да водим рачуна о свом телу, још морам много да учим. Ове године сам се пробио, а сада иде најважнији корак, потврда. Само ја одлучујем и нећу отићи тамо где би могли да ме натерају да одем", рекао је Мбапе, пренео је Омниспорт.

Он је додао да добро подноси притисак и да је на то навикао.

"У фудбалу је све могуће, од тренутка када почнеш да радиш и верујеш у своје квалитете. Увек сам веровао у себе, није било довољно само да то желиш, мораш себи да омогућиш успех. Нисам знао да ће се то догодити овако брзо, али сам то желео", рекао је Мбапе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи