Марк Бартра се враћа на терен

Фудбалер Борусије из Дортмунда Марк Бартра опоравио се од повреде руке после бомбашког напада на клупски аутобус и биће спреман за суботњи дуел са Аугзбургом у Бундеслиги.

Бартра је прошлог месеца сломио руку у тренутку три експлозије које су се догодиле док је аутобус "милионера" био на путу ка утакмици Лиге шампиона против Монака у Дортмунду, због чега је морао да буде оперисан.

"Батра може да игра против Аугзбурга, то су баш лепе вести. Преостало је још да разговарам са докторима да се види да ли може да игра са гипсом. Уколико све буде у реду, биће у тиму", рекао је тренер Борусије Томас Тухел.

Шпански дефанзивац је ове сезоне, од доласка из Барселоне, одиграо укупно 24 утакмице и дао један гол.

Борусија је тренутно трећа на табели немачке Бундеслиге, са два бода више од Хофенхајма и жели да остане на тој позицији како би директно обезбедила пласман у Лигу шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи