Петковић тренер и директор у бразилској Виторији

Некадашњи фудбалер Дејан Рамбо Петковић постављен је за менаџера тамошњег прволигаша Виторије из Баије.

Петковић је почетком месеца у Виторији преузео функцију спортског директора, а сада ће је објединити са тренерском и бити тим менаџер клуба.

Он је на место тренера именован два дана пред старт бразилске Серије А када Виторија гостује Аваију.

Петковић је током играчке каријере наступао за Виторију у периоду од 1997. до 1999. године и тада је постигао чак 59 голова на 90 утакмица.

Са великим успехом играо је широм Бразила и најпознатијим тимовима - Фламенгу, Сантосу, Флуминенсеу и Васко да Гами, након што је раније носио дресове Црвене звезде, Реал Мадрида и Севиље.

Тренерску каријеру започео је у Бразилу и до сада водио млади тим Атлетико Параненсеа и нижелигаше Крисијуму и Сампајо Кореју.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи