Морињо: Трофеј за савршен крај сезоне

Тренер фудбалера Манчестер јунајтеда Жозе Морињо рекао је да би освајање трофеја у Лиги Европа био савршен крај сезоне за његову екипу.

Јунајтед и Селта су синоћ на Олд Трафорду одиграли нерешено 1:1 у реванш мечу полуфинала Лиге Европа, па се тако енглески тим укупним резултатом 2:1 пласирао у своје прво финале другог по јачини такмичења у Европи.

Јунајтед ће се за трофеј борити против Ајакса. Финале Лиге Европа је на програму 24. маја у Стокхолму.

"Ова сезона је била јако тешка и било би невероватно ако освојимо Лигу Европа. Имамо шансу да освојимо трофеј, али и прилику да се вратимо у Лигу шампиона", рекао је Морињо после меча.

Португалац је похвалио своје играче, који су се против Селте, како је навео, борили до краја.

"На крају, када је било тешко, када су били бољи од нас, када смо били у невољи и када нисмо играли добро показали смо свој менталитет, жељу и заједништво. Борили смо се до краја", рекао је Морињо.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи