Звезда: Оглашавање Судијске комисије у овом тренутку доказ да смо били у праву

Фудбалски клуб Црвена звезда навео је да је саопштење Судијске комисије доказ да су црвено-бели били у праву, као и да су наводи у том саопштењу "глупости".

"Оглашавање Судијске комисије у овом тренутку најбоље показује да смо били у праву за све што смо јуче рекли. Док су из комшилука викали 'Држте лопова', а сами крали и мешетарили, док су они вршили притисак на судије и то поименце пред сваки меч, док су њихови назови навијачи износили поменуте бројеве телефона Судијска комисија је ћутала. Али, оног тренутка када је Звезда дигла глас, ето, Судијске комисије да се огласи и да се сети етике и етичке комисије", наводи се у саопштењу председника Звезде Светозара Мијаиловића.

"Док су дозвољавали најжешћи притисак на арбитре из комшилука, етика и етичка комисија им није била потребна, али кад смо навели како функционише спрега Партизана и неких делова савеза одмах су се сетили етике", додао је Мијаиловић.

Генерални директор црвено-белих Звездан Терзић је јуче рекао да су "лопови отели титулу" Звезди и директно оптужио поједине судије да су утицале на лоше резултате тог клуба у неким утакмицама.

Судијска комисија Фудбалског савеза Србије је потом апеловала на руководства Звезде и Партизана да не траже алиби за евентуалне неуспехе.

Kомисија ФСС је упитала директора Звезде "ко је од његових сарадника улазио у свлачионицу и вршио притисак на судије током полувремена утакмице четвртфинала Купа Србије између његовог клуба и Младости из Лучана, ко је од његових службеника звао главног судију меча Напредак - Црвена звезда, односно зашто су поново његови људи вршили притисак, пре меча, на арбитра утакмице Вождовац - Црвена звезда".

"Сви наводи су глупости. Најбољи пример за то је како кажу да смо вршили притисак на судију меча са Вождовцем, а он нам не досуди два чиста пенала. Притисак на тог судију је вршен из Партизана и то јавно, на Вибер чету поменутог клуба. И онда покушавају нама да потуре како ми вршимо притисак. Опет по принципу 'Држте лопова'", навео је председник Звезде.

"Е, па господо нећете моћи. Опет питамо: Зашто Партизану нису одузети бодови када је Влаховић играо без прегледа? Зашто је њихов стадион још отворен после срамних скандирања? Да ли ће Леонардо бити кажњен због ударања Фримпонга и Планића? Да ли ће њихов тренер проћи само са једним мечом казне због расизма иако их је добио седам", закључио је Мијаиловић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи