Лагане победе Шпаније и Италије, Израел убедљив против Албаније

Фудбалска репрезентација Италије победила је селекцију Лихтенштајна са 4:0 у четвртом колу Групе Г квалификација за Светско првенство, а истим резултатом Шпанија је славила против Македоније. Израел убедљив против Албаније.

Италија је питање победника на гостовању у Лихтенштајну решила после првих 45 минута.

Андреа Белоти је постигао два, а Ћиро Имобиле и Антонио Кандрева по један гол и то је први пут од 1987. године да је Италија постигла четири поготка у првих 45 минута. Те 1987. године противник Италије била је Малта.

Шпанија је доминирала у мечу против Македоније у Гранади, а на крају је славила са 4:0.

Данијел Карвахал је убацио лопту у казнени простор с десне стране, а Дарко Велкоски је неспретно интервенисао и главом послао лопту у своју мрежу за вођство Шпаније у 34. минуту.

Витоло је у 63. минуту повисио на 2:0, Начо Монреал је погодио мрежу Македоније у 84. минуту, а само минут касније стрелац је био и Ариц Адуриз.

Фудбалери Израела победили су Албанију у Елбасану са 3:0, а стрелци су били Еран Захави, Дан Еинбиндер и Елиран Атар.

Албанија је меч завршила с два играча мање, пошто су Берат Ђимсити и Етрит Бериша добили црвене картоне.

Италија и Шпанија имају до 10 бодова у Групи Г, Израел је трећи са бодом мање, док Албанија има шест. Македонија и Лихтенштајн су без бодова.

Фудбалери Украјине су, у преосталом мечу Групе И, победили Финску минималним резултатом, а једини гол на утакмици постигао је Артем Кравец.

Фудбалери Хрватске су, раније у суботу, победили Исланд, а Турска селекцију Косова.

Хрватска је прва у Групи И са 10 бодова, Украјина има осам, а Исланд седам. Турска је до сада сакупила пет бодова, а Финска и Косово по бод.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару