Читај ми!

Муслин: Последњи степеник је увек најтежи

Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин посетио је младу националну селекцију, играчима је пожелео успех у утакмицама против Норвешке у баражу за пласман на Европско првенство и упозорио их на то да је последњи степеник увек најтежи.

"Дошао сам да вам пожелим срећу, али да знате да је овај последњи степеник најтежи. Увек када мислите да сте близу, тај последњи корак зна да буде веома тежак. Ви сте, међутим, доказали да имате квалитет и немајте ни мало сумње у себе, али упамтите да морате да дате сто одсто како бисте успели и остварили циљ", рекао је Муслин, објављено је на сајту Фудбалског савеза Србије.

Млада фудбалска репрезентација Србије у петак игра против Норвешке први меч баража за пласман на ЕП. Реванш је на програму четири дана касније.

"На овом нивоу грешке се плаћају и важно је да не буде осцилација. Ритам мора да буде исти током свих деведесет минута, без опуштања, као онда у Новом Саду против Ирске. Млади сте, имате огроман квалитет, верујете у своје могућности и зато се опустите, али на овом нивоу и степенику то не сме да се понови", рекао је Муслин.

Селектор Србије је навео да је најважније да дају све од себе како касније не би жалили.

"Сећам се када смо ваш ментор Владимир Петровић и ја играли финале Купа УЕФА 1979. и били поражени, али смо знали да смо у том тренутку дали све од себе. Ово вам говорим због тога да не дође јун идуће године и Европско првенство у Пољској, а ви да кажете – могли смо и ми да будемо тамо да смо дали све од себе у баражу. Имате знања и квалитет, имате и срце, и сви верујемо да ћемо вас гледати на Европском првенству", рекао је Муслин.

Муслин је казао да ће многи од младих репрезентативаца у будућности добити позив за А репрезентацију.

"Да сте већ оверили пласман вероватно би неко од вас био сада са А репрезентацијом, али сви имате потенцијал и све зависи само од вас. Биће још утакмица за које ће многи од вас добити мој позив, сада желим да вам пожелим срећу и да будете на висини задатка против Норвешке", рекао је Муслин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару