Читај ми!

Николић: Очекујем још бољу игру против Пазара

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је данас да је његова екипа фаворит против Новог Пазара и додао да се нада да ће црно-бели већ на том мечу показати да су још напредовали. Тренер домаћина Говедарица истакао да је Партизан мотив сам по себи. Меч је на програму у недељу од 17.00 часова.

Николић је на конференцији за новинаре навео да црно-бели у предстојећи меч улазе после добре резултатске серије, али и поновио да још има простора за напредак.

"Ако се осврнемо уназад и погледамо где смо били пре два месеца и где се налазимо данас... Дошли смо до другог места на табели, направили смо велики помак у резултатском смислу. Међутим, још има простора за напредак и на томе радимо свакодневно. Тај бољи приказ на терену очекујем већ на следећој утакмици иако сви знамо да је Нови Пазар увек екстремно мотивисан против Партизана", рекао је Николић.

Фудбалери Партизана у недељу дочекују Нови Пазар у 15. колу Супер лиге Србије.
Црно-бели су други на табели са 29 бодова, док је Пазар на 13. месту са 12.

"Играмо на свом стадиону и нема никакве дилеме да улога фаворита припада нама, а да бисмо то оправдали постоји само један начин, а то је да сви играчи буду на свом максимуму и да буду тим, а не група појединаца. То је нешто што нас је и довело до другог места на табели", рекао је Николић.

"Јако желимо да дођемо до победе и да себи омогућимо добар амбијент за рад у паузи", додао је он.

Тренер Партизана је истакао да се његова екипа не задовољава другом позицијом.
"Има још много да се игра до краја. Сам систем такмичења је такав да је још рано рано за свођење рачуна", рекао је Николић.

Николић је подсетио да је једино Партизан био против поделе бодова у плеј-пфу.

"То нам у овом тренутку иде на руку, али можда нам неће одговарати за три кола... Нико не може више да жели победу над Новим Пазаром од нас. Предстојећа серија не може да буде одлучујућа када је у питању исход првенства, али може да донесе заплет и управо зато кажем да нам за три кола можда овај систем неће одговарати", рекао је Николић.

Тренер Партизана је навео да је једино сигурно да против Пазара неће играти Леонардо због картона.

"Осим њега, имамо дилеме са Мирославом Вулићевићем који је од свих повређених најближи томе да се врати у екипу. Марко Јевтовић је нешто даље, а Немања Михајловић се налази негде између њих двојице", рекао је Николић.

Говедарица: Партизан мотив сам по себи

Тренер фудбалера Новог Пазара Зоран Говедарица рекао је данас да се његова екипа налази у специфичној ситуацији због проблема с повредама, али да ће играчи покушати да против Партизана одиграју поштено и дају све од себе."Утакмице са Партизаном, Црвеном звездом и Војводином на страни су нешто што сви прижељкујемо, ту није потребно тражити додатне мотиве. Имамо доста ровитих и повређених, чим мало појачам рад играчи почну постепено да отпадају. После меча са Бачком био сам љут, а и сада тврдим да неће играти они који не пружају 100 одсто", рекао је Говедарица.

Говедарица је нагласио да појединим фудбалерима није у свести да се професионално понашају и да је то велики проблем.

"Лакше је на тренингу, јер могу да га прекинем. Утакмица је нешто друго. Неке ствари је требало урадити још летос, али овде се много тога гура 'под тепих'. Све, ипак, изађе на видело. Треба издржати и видети ко може да се врати на прави колосек. Ко не може, далеко му лепа кућа", навео је Говедарица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару