Читај ми!

Глођовић и Илић суде у нижим лигама

Фудбалски савез Србије наставља акцију популаризације фудбала и афирмације аматерског спорта делегирањем судија Суперлиге за мечеве нижег степена такмичења. После Милорада Мажића, предстојећег викенда на утакмицама у нижим лигама судиће Владо Глођовић и Милан Илић.

Глођовић ће делити правду на мечу Јединство (Уб) – Прово у Зонској лиги Група "Дрина", док ће Илић судити дуел Тутин – Таково у Групи "Морава". Оба меча играју се у недељу од 13.30.

Одлука челних људи српског фудбала, на предлог Судијске комисије Фудбалског савеза Србије, да нашим најбољим арбитарима са међународним искуством повери мечеве нижих српских лига, показала се као пун погодак.

Један од најбољих европских и светских судија Милорад Мажић, са својим помоћницима Далибором Ђурђевићем и Милованом Ристићем, делио је правду у малом дербију београдске Зонске лиге и само потврдио оно што је у најави меча рекао, фудбалска правила су иста за све и небитно је који се тимови налазе на терену, а овај меч је послужио и њему да евоцира успомене на неке прошле дане када је судио на оваквим мечевима.

Слика са стадиона у Сурчину је показала да се на трибинама окупило више људи него на неким суперлигашким утакмицама. Уосталом, меч су посматрали и селектор Славољуб Муслин, спортски директор ФСС Горан Буњевчевић, председник ФСБ Душан Мракић, генерални секретар ФСБ Мирко Глушчевић и многе друге јавне личности из света фудбала. О медијској пажњи сувишно је и говорити, јер у историји клуба није забележен већи број новинара и фото-репортера на једној утакмици Јединства.

И судија Бојан Николић, кога многи у будућности виде на теренима широм Европе и света, делио је правду на мечу Зонске лиге Југ, региона источна Србија, Ропотово – Небески анђели, а асистирали су му Дејан Димитријевић и Марко Јовановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару