Читај ми!

Матијашевић: Биће промена у играчком кадру Чукаричког

Спортски директор Чукаричког Владимир Матијашевић рекао је да ће доћи до промена у играчком кадру тог фудбалског клуба. Постоји велико интересовање једне групе играча за што повољнији трансфер из клуба, а на другој страни Чукарички ће трећу годину заредом учествовати у квалификацијама за Лигу Европа због чега мора да појача своје редове.

"У клубу су играчи који су афирмисани, имају много утакмица у дресу Чукаричког и наравно да постоји одређена група којој нећемо правити проблем да наставе каријеру у другој средини. Ту мислим на Андрију Павловића, Филипа Стојковића, Немању Стевановића и Драгољуба Срнића", рекао је Матијашевић за клупски сајт.

Он је додао да ће поједини играчи клуб напустити само у случају да стигне добра понуда.

"Морају све три стране да буду задовољне.Отворени смо за причу о трансферима кад је реч о овим играчима, а ако се одговрајућа понуда не појави, остаће овде, професионалци су и наставиће да пружају, као и до сада, свој максимум", казао је он.

Матијашевић је рекао да је долазак Алена Машовића у Чукарички из Вождовца "освежење у офанзивној линији".

"Показао је да има квалитет. На њему је да оправда поверење и да се наметне (Милану) Лешњаку. Тражићемо појачања у везном реду и у одбрани", казао је Матијашевић.

Чукарички ће трећу годину заредом учествовати у квалификацијама за Лигу Европа.

"То је био наш основни циљ. Велика је ствар за развој овог клуба да буде константан у Европи, због имиџа, репутације, искуства... Кад кажем константан, мислим на пласман у квалификације од којих очекујем пре свега да продјемо поново прво коло. У другом колу много тога зависиће од жреба, као и од нашег играчког кадра. Морамо да се водимо реалним циљевима и амбицијама", рекао је Матијашевић.

Спортски директор Чукаричког рекао је да је доскорашњи нападач Ненад Миросављевић постао потпредседник клуба.

"Он има огромно фудбалско знање и искуство, као и контакте. Све то биће од велике користи клубу и драго ми је због његовог останка у Чукаричком. О Миросављевићу људски и професионално имам само најбоље мишљење.

Чукарички у свом саставу има и двојицу репрезентативаца. Андрију Павловић је у селекцији Србије и Филипа Стојковић у селекцији Црне Горе.

"Циљ Чукаричког је да ствара играче који ће пре свега једног дана бити довољно добри да обуку дрес наше земље. Уколико дође до тога да морају да бирају, увек ћемо их саветовати да одаберу Србију. Што се тиче Андрије веома смо поносни на њега. Била је ово дуга и напорна сезона за тог момка. Показао је изузетну менталну стабилност и снагу да остане упоран и кад га није хтело. Са друге стране ми смо веровали у њега. На крају је прорадио, имао је фантастичну сезону и због тога је награђен позивом у А тим", рекао је Матијашевић и додао да поштује рад селектора Србије Славољуба Муслина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару