Муслин: Напред, офанзивније и ефикасније

Селектор репрезентације Србије Славољуб Муслин не сумња да ће сви играчи дати свој максимум и истакао да је код целог тима присутна велика жеља за доказивањем.

Фудбалска репрезентација Србије ће се у сутрашњој пријатељској утакмици састати са Кипром, а тај меч биће уједно и први на ком ће Муслин водити тим.

"Имали смо један тренинг, упознали се, а оно што могу да кажем јесте да ме радује жеља свих репрезентативаца. Они су играчи високог нивоа, очекујем да се прилагоде новим захтевима, испуне оно што будем тражио од њих. Не сумњам да ће сви дати свој максимум у овом тренутку, јер видим да је присутна велика жеља", рекао је Муслин на конференцији за медије у хотелу "Палисад".

Селектор је најавио да ће репрезентације деловати офанзивније и да ће играти са више нападача.

"Мени је важно да се играчи што брже прилагоде том систему. Сигурно је само да ћемо деловати много офанзивније, играћемо са више нападача. Желимо да будемо ефикаснији, опаснији по гол противника, убедљивији у завршници. Хоћемо да кренемо напред, у сваком смислу".

Нови стратег националног тима, најавио је да ће у тиму бити доста дебитаната.

"Видећемо доста дебитаната. Тим, наравно, знам, али не могу да га саопштим. Сада нећу да рачунам на оне играче који су током викенда имали напорне мечеве, као Тошић или Стојиљковић, а то значи прилику за неке нове снаге. Добиће шансу да ме убеде да могу на њих да рачунам и када буду почеле квалификације. Све зависи само од играча", закључио је Муслин.

Репрезентативац Србије Немања Матић рекао је да је атмосфера у репрезентацији одлична.

"Други дан смо заједно, селектор нам је објаснио шта се тражи од нас, тимски и појединачно. Атмосфера је добра и сада остаје да будемо прави на терену", рекао је Матић и нагласио да се нада великом броју навијача на стадиону у Ужицу.

"Народ овог краја воли фудбал, воли репрезентацију и уверен сам да ће доћи у великом броју. А са правом, искреном подршком све је лакше", закључио је Матић.

Пријатељска утакмица између репрезентације Србије и Кипра, на програму је сутра од 17 сати на стадиону у Ужицу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару