Читај ми!

Михајловић: На правом смо путу и Партизан и ја

Фудбалер Партизана Немања Михајловић рекао је да је задовољан како је после велике паузе одиграо други део сезоне и да очекује да следеће и он и његов клуб буду још бољи. Црно-бели су у Лиги Европа били добри, имали шансу да прођу у елиминациону фазу. Освојили су српски Куп, а у Супер лиги се боре за друго место.

Партизан је имао турбулентну сезону, пошто је, између осталог, у једном тренутку заостајао и 32 бода за "вечитим" ривалом Црвеном звездом.

"Нажалост, нисмо могли до титуле... Освојили смо Куп, још није решено на ком ћемо месту завршити у првенству, али сматрам да је сезона добро одрађена. Задовољан сам и како се играло у Европи, узели смо девет бодова, што се до сада није дешавало, али нисмо прошли даље", рекао је Михајловић новинарима.

Михајловић је сезону почео у Раду, након самог почетка прешао је у Партизан, али је право да наступа за црно-беле стекао тек у другом делу.

Када је почео да игра, истакао се више од свих и заслужио да се нађе у идеалној постави првенства, у којој је једини представник Партизана. За то је захвалио саиграчима.

"То без њих не би било могуће. Тим не чини појединац, већ сви заједно. Могу да изразим задовољство што сам изабран, јер сам пре шест месеци био у великом проблему, нисам играо. Ово је само показатељ да идем у правом смеру, да овако треба да наставим и заиста ћу се трудити да опет будем на истом месту", казао је Михајловић.

Награда за добре игре стигла је од новог селектора репрезентације Србије Славољуба Муслина, који га је позвао у национални тим за пријатељске утакмице.

Михајловић је истакао да се нада да ће на том окупљању показати да заслужује да буде део тима у квалификацијама за Светско првенство у Русији.

"То је још један доказ да идем у јако добром правцу. Заиста, за мене би била велика ствар само да проведем 15 дана са репрезентацијом, а да не одиграм ни утакмицу. Јер, велика је ствар бити међу свим тим играчима који играју на високом нивоу", казао је овај 20-годишњи крилни фудбалер.

После репрезентативног окупљања почеће припрема Партизана за квалификације за Лигу Европа, а Михајловић је рекао да екипа треба добро да се одмори, а потом и спреми за те напоре.

"Треба добро да се одморимо и припремимо за нову сезону. Клубу би много значило када бисмо се пласирали у групну фазу Лиге Европа", истакао је Михајловић.

Михајловић је за Партизан одиграо 13 утакмица и постигао је четири гола. Поред тога, истакао се и асистенцијама, а у пролећном делу првенства био је убедљиво најбољи играч свог клуба.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару