Покетино: Треба нам јачи тим за Лигу шампиона

Менаџер Тотенхема Маурисио Покетино рекао је да је потребно додатно ојачати тим за такмичење у Лиги шампиона наредне сезоне.

Тотенхем је ове сезоне био близу титуле у Премијер лиги, али су у финишу поклекли у трци са Лестером. Међутим, лондонски тим ће наредне сезоне наступати у најјачем клупском такмичењу у Европи и Покетино верује да су тиму потребна квалитетна појачања.

"Морамо да унапредимо тим, то је јасно. Сви смо сложни да треба да се појачамо и направимо додатну конкуренцију већ постојећем тиму. Потпуно је другачије такмичити се у Лиги шампиона. Да би клуб био конкурентан и у Лиги шампиона и у Премијер лиги, потребно је да направимо равнотежу и доведемо квалитетна појачања", рекао је Покетино за Скај Спорт.

Тотенхем тренутно заузима друго место на табели са 70 бодова, има два више од трећепласираног Арсенала, а у последњем колу Премијер лиге гостоваће Њукаслу у недељу од 16 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије