Гроф продужио уговор са Звездом: Не обећавам спектакл!

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић потписао је нови, двогодишњи уговор са црвено-белима и поручио да не обећава ништа спектакуларно, али да ће екипа пробати да оствари циљеве - пласман у лигашки део једног од два европска такмичења.

"Ако сам имао дилеме у вези са уговором, на утакмици са Олимпијакосом су нестале после подршке навијача. После тога нисам могао да одем никако и да сам намеравао. Ове две године не значе ништа, јер резултати чувају тренера, али ипак се надам да ћемо се дружити две године и направити успех. Ништа не обећавамо спектакуларно, али пробаћемо да остваримо циљеве", рекао је Божовић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Црногорски тренер истиче да су му повици навијача најбољи тренутак у животу, ако се изузме тренутак када је постао отац.

Према његовим речима црвено-бели су на добром путу да се појачају у летњем прелазном року.

"У глобалу већ сам обавио разговоре са председником Мијаиловићем и директором Терзићем, питање је било само да ли ћемо моћи да се појачамо. На путу смо да направимо још бољу екипу", рекао је Божовић и нашалио се на питање на којим местима су потребна појачања.

"Ако бих причао о томе не бисмо стигли на Дневник у пола осам. С обзиром на то да се игра на три фронта потребна су нам 22 конкурентна играча", у свом стилу изјавио је Божовић.

Он је додао да није добио много понуда откад води Звезду.

"Читао сам о богатим понудама у новинама. У Звезди не радим џабе, не могу да се пожалим", закључио је Божовић, уз констатацију да је "дупла круна" главни циљ.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић изјавио је да настављају сарадњу са најбољим тренером на овим просторима.

"Сведоци смо реакције наших навијача против Олимпијакоса, где је на најбољи начин описана подршка. Није све почело бајно летос, али смо веровали у тренера и били стрпљиви, што се исплатило. Освојили смо шампионску титулу на доминантан начин, као никада пре и потпис је био логичан корак", рекао је Терзић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару