Баварска аждаја нема милости – Санчес и Хумелс у једном дану!

Ренато Санчес је један од најталентованијих везних фудбалера света, који је сјајно играо у Лиги шампиона као један од два пивота (Фејса је био други) Бенфике. Сада је играч Бајерна. Матс Хумелс је један од најбољих дефанзиваца света, са позиционом и тактичком интелигенцијом којој нема равне. И он је сада играч минхенског Бајерна.

Ренато Санчес, момак који важи за једног од најталентованијих фудбалера света, од лета ће заиграти у дресу минхенског Бајерна, објавио је шампион Немачке.

Млади везни фудбалер Бенфике, којије сјајно играо у пару са Љубомиром Фејсом у Лиги шампиона, повезиван је јако дуго са Манчестер Јунајтедом. Напослетку, ипак, потписао је петогодишњи уговор са Бајерном.

"Одушевљени смо што смо довели једног од најбољих младих фудбалера. Ренато је брз, борбен и технички надарен играч. Биће велико појачање за нас", рекао је извршни председник Карл-Хајнц Румениге за клупски сајт.

Баварски гигант објавио је да је Бенфики платио 35 милиона евра за трансфер 18-годишњег фудбалера, са опцијом да обештећење нарасте кроз бонусе.

Али то нипошто није све...

Борусија из Дортмунда пристала је да пусти капитена Матса Хумелса у минхенски Бајерн за 38 милиона евра, јавио је „Билд", а одмах затим и потврдио тим са Зигнал Идуна Парка.

Договор је постигнут на састанку представника два клуба у Минхену у понедељак увече.

Хумелс је дете Бајерна, али није добио шансу у првом тиму, после чега је прешао међу жуто-црне и постао један од најцењенијих дефанзиваца на свету.

Овај 27-годишњи фудбалер се враћа у Бајерн после осам година у Борусији, са којом је освојио две титуле Бундеслиге, национални куп и Суперкуп Немачке.

За репрезентацију Немачке одиграо је 46 утакмица и дао четири гола, а био је део тима који је дошао до титуле првака света на шампионату у Бразилу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 20. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару