Хидинк: Дрхтавим гласом Ранијери ми се захвалио – пет пута

Гус Хидинк је открио да је примио позив од Клаудија Ранијерија, коме је глас дрхтао, неколико минута након што је Челси ремијем са Тотенхемом донео титулу Лестеру. „Није рекао много. Осим 'хвала', једно пет пута...", рекао је холандски тренер.

Била је то врло напета утакмица на Стамфорд Бриџу - у којој је Тотенхем постао прва премијерлигашка екипа која је добила девет картона. Све је окончано сукобом на улазу у тунел лондонског стадиона, у коме је чак био умешан и Гус Хидинк.

Све то се брзо заборавило, међутим, када је Хидинку зазвонио телефон.

„Недуго после последњег звиждука, позвао ме је Ранијери. Позвао ме је и захвалио нам се због онога што смо урадили у другом полувремену, а ја сам му наравно честитао на освајању титуле. Нисам видео сузе јер није био у питању видео-позив, али глас му је дрхтао. Није рекао много, осим „хвала" пет пута", рекао је Хидинк.

А шта је Ранијери рекао јавности, након великог успеха. Тачније, након озваничења великог успеха.

"Поносан сам. Играчи су били фантастични. Њихова концентрација, одлучност и тимски дух нам је ово омогућио. Заслужили смо да будемо шампиони", рекао је Ранијери, пренео је Би-Би-Си.

"Срећан сам због играча, председника и свих запослених у клубу, али и због целе заједнице града Лестера и наших навијача", рекао је Ранијери, који је прошле године преузео клуб након ужасне, у сваком смислу те речи, епизоде на клупи Грчке.

"Нисам ово очекивао када сам дошао у клуб. Ја сам прагматичан човек, желим да побеђујем из утакмице у утакмицу и да помогнем мојим играчима да напредују. Никада нисам размишљао где ће нас то довести", додао је 64-годишњи италијански тренер, шампион први пут у животу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 21. август 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару