Читај ми!

Кадети отпутовали на ЕП у Азербејџану

Кадетска фудбалска репрезентација Србије завршила је мини-припреме за Европско првенство у Азербејџану и вечерас путује за Баку, а селектор Илија Столица одредио је коначан списак играча.

Европско фудбалско првенство за кадете одржаће се од 5. до 21. маја у Азербејџану, а селекција Србије је у Групи Д са Италијом (6. мај), Шпанијом (9. мај) и Холандијом (12. мај).

По две селекције из сваке од четири групе избориће пласман у нокаут фазу.

"Желимо да будемо у одабраном друштву, а то значи да морамо бити на висини задатка и себе да представимо у најбољем светлу. Први меч против Италије је веома важан, добро смо их снимили. Типична њихова школа, имају брз напад, немају много велики посед лопте, али имају изузетан индивидуални квалитет", рекао је селектор Илија Столица за сајт ФСС.

Столица је истакао да је Шпанија у последњих неколико година била два пута првак Европе у том узрасту, Холанђани такође.

"Без обзира, мислим да ми имамо квалитет да остваримо добар резултат, а одлучиваће нијансе. Због тога желим да скинем притисак са момака, хоћу да уживају у сваком минуту на овом шампионату", рекао је Столица.

На Европском првенству наступиће: голмани: Александар Поповић (Партизан) и Милош Чупић (ОФК Београд);

Одбрамбени играчи: Јулијан Поповић (Бајер Леверкузен), Марко Илић (ОФК Београд), Младен Деветак (Војводина), Страхиња Бошњак (Партизан), Ранко Веселиновић (Војводина), Алекса Терзић (Црвена звезда);

Везни фудбалери: Милош Николић (Црвена звезда), Вељко Николић (ОФК Београд), Његош Петровић (Рад), Игор Максимовић (Партизан), Армин Ђерлек (ОФК Београд);

Нападачи: Стефан Илић (ОФКБеоград), Лука Илић (Црвена звезда), Ђорђе Јовановић (Партизан), Дејан Јовељић (Црвена звезда) и Лазар Николић (ОФК Београд).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 21. август 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару