Читај ми!

Томић: Желимо да сезону завршимо на најбољи могући начин

Тренер фудбалера Партизана Иван Томић рекао је да његову екипу чека тешка утакмица против Радника у Сурдулици, али је истакао да црно-бели желе да на најбољи начин заврше сезону. Меч је на програму у уторак од 18.00 часова.

"Партизан је два пута у овом првенству играо против Радника и оба пута су утакмице биле изузетно тешке. Радник је на оба меча постигао два гола, па су нам те утакмице и начин на који је Радник успео да нас угрози за наук", рекао је Томић новинарима у Спортском центру Телеоптик.

Партизан у уторак гостује Раднику у Сурдулици у утакмици плеј-офа, односно 34. кола Суперлиге. Црно-бели су трећи на табели са 31 бодом, док је Радник шести са шест бодова мање.

"Ми смо у последњој утакмици против Борца одиграли добру утакмицу, поготово прво полувреме. Желимо да наставимо у том ритму што се тиче резулатата и игре. Желимо да крај првенства, ова четири кола и финале Купа, завршимо на најбољи могући начин", рекао је Томић.

Он је додао да очекује да ће Радник, пре свега, бити оријентисан на контранапад.

"Чека нас тешка утакмица, противник који је мотивисан и уигран, који има сјајног тренера... Компактни су, могу да играју нападачки, да ставе противника у проблем... Претпостављам да ће им оријентација бити на контранапад. Надам се да ћемо успети да им не дозволимо да искористе своје квалитете и брзину, надам се да ће наша огранизација напада и завршница бити на високом нивоу", навео је Томић.

Тренер Партизана је рекао да ће Ивана Бандаловског на заменити Мирослав Вулићевић, као и да још није сигурно да ли ће у тиму бити Седрик Гогуа.

"Гогуа је почео да тренира, али не сто одсто. После данашњег тренинга одлучићемо да ли ће играти", додао је Томић.

Група хулигана је прошле недеље испред стадиона Партизана напала генералног директора клуба Милоша Вазуру.

"Ниједном до сада нисам причао о тим стварима, желим да екипа остане ван тога. Мој посао је да радим са екипом, да се трудимо да што мање размишљамо о стварима ван терена", рекао је Томић.

Утакмица између Партизана и Радника игра се у уторак од 18.00 у Сурдулици.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 21. август 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару