Томић: Победа против Чукаричког за преузимање другог места!

Тренер фудбалера Партизана Иван Томић рекао је да очекује тешку утакмицу против Чукаричког, али да верује у победу и преузимање другог места.

"Чека нас трећа утакмица у седам дана, што је прилично тежак распоред, посебно што је Чукарички од нашег последњег сусрета имао низ победа. Играју веома добро вођени новим тренером Лешњаком и на томе им честитам. Очекујем да буду знатно агресивнији него на свом стадиону када смо славили, али верујем у победу", изјавио је Томић на конференцији за медије у СЦ Телеоптик.

Партизан ће против Чукаричког играти без повређеног Гогуе и суспендованог капитена Илића, али се у тим враћа Евертон, који је суспензију због искључења у 151. вечитом дербију одрадио у реваншу полуфинала Купа против Спартака у Суботици.

"Тим који побеђује и има континуитет треба користити, имамо и доста младих играча што је истовремено и предност и мана. Можемо да будемо задовољни јер смо у последњих 10 утакмица забележили осам победа и два ремија. Постоје партије којима нисмо задовољни, али константно покушавамо да напредујемо", нагласио је Томић.

Он није хтео да коментарише спекулације у вези са понудом Чукаричког за Немању Михајловића и могућношћу да се то одрази на његову игру.

"Немања је посвећен тренингу, задовољни смо његовим учинком и понашањем", био је јасан Томић.

Новинари су упознали Томића са изјавом Звездиног тренера Миодрага Божовића да би Андрија Живковић добрдошао црвено-белима и уследило је питање да ли би волео да у свом тиму види, рецимо, Уга Вијеиру.

"То су нереалне приче, имамо играчки кадар који је ту и желимо да извучемо максимум из онога чиме расположемо", поручио је Томић.

Утакмица другог кола плеј-офа између Партизана и Чукаричког игра се у суботу од 19 сати на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 23. август 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару