Рамос: Понуда Јунајтеда била јака, али ја не желим из Мадрида

Фудбалер Реал Мадрида Серхио Рамос рекао је да је прошлог лета добио добру понуду Манчестер јунајтеда, али је одбио пошто жели да заврши каријеру у мадридском клубу.

Медији су прошлог лета спекулисали да ће Рамос прећи на Олд Трафорд, али је шпански репрезентативац на крају потписао вишегодишњи уговор са Реалом.

"Послали су јаку понуду, све је било ту, на папиру. За тренутак сам помислио на промену, али Реал Мадрид је увек био мој приоритет. Био сам разочаран, али не због економских проблема, како су људи причали. Нисам чуо да је Челси био заинтересован, овде се причају многе ствари. Ласка ми и добро је када су за вас заинтересовани велики клубови, али ако ме навијачи и клуб желе, прво што помислим јесте да каријеру завршим у Реалу", рекао је Рамос за шпанске медије.

Рамос је рекао и да схвата због чега навијачи Реала звижде једном од најбољих играча тог клуба Кристијану Роналду. Навијачи Реала су ове сезоне у више наврата звиждали Роналду, углавном у првом делу сезоне у коме екипа није играла добро.

"Разумем због чега му звижде. Зашто не? Они су и мени звиждали, звиждали су Манолу Санчису (Хосеу Антонију) Камачу, (Бразилцу) Роналду, (Зинедину) Зидану. Навијачи су свима звиждали. Али увек би требало гледати позитивну страну. Навијачи можда мисле да можеш да урадиш више и звижде да би изазвали твоју реакцију, да ти помогну да даш све од себе. После тога сви су поново задовољни", навео је Рамос.

"Никада не бих продао Кристијана, ни за сав новац овога света", додао је шпански репрезентативац.

Роналдо је добио ударац у утакмици против Виљареала и могао би да пропусти предстојећи првенствени дуел против Рајо Ваљекана, а Рамос је рекао да се нада да ће Португалац бити спреман за утакмицу против Манчестер ситија у полуфиналу Лиге шампиона.

"Надамо се да ће Роналдо моћи да игра против Ситија. Сви знамо колико значи нашој екипи. Надамо се да није озбиљније повређен и да ће бити у тиму за најважнију утакмицу у сезони. Сви знамо какав је, он је супер амбициозан. Роналдо увек жели да игра и постиже голове, чак и када спава", рекао је Рамос.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 23. август 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару