Читај ми!

Звезда у Чачку, Партизан и Чукарички за друго место

Фудбалери Црвене звезде путују на традиционално незгодно гостовање у Чачак против Борца, док се у Хумској игра дерби за друго место између Партизана и Чукаричког у другом колу плеј-офа Суперлиге Србије. Све утакмице играју се у суботу, осим Јагодина - Младост који се игра вечерас од 18 сати.

Црвена звезда је везала два ремија, од којих је један управо у чачку, а победом би дошла на корак од шампионске титуле.

Изабраници Миодрага Божовића четврти пут ове сезоне састају се са Борцем, једном су славили, док им је вероватно још у глави тежак пораз у Купу Србије на свом терену (5:1).
Борац полако посустаје у борби за места у Европи, али им мотив против београдских црвено-белих сигурно неће недостајати.

Највише пажње ове рунде привлачи дуел Партизана и Чукаричког, који би можда могао да реши или додатно закомпликује борбу за другу позицију.

Екипа са Бановог брда има два бода више од Партизана, а већ је ове сезоне славила у Хумској, па би истим подвигом дошла близу историјског резултата.

Са друге стране, фудбалери Партизана у добром расположењу чекају меч јер су се три дана раније пласирали у финале Купа после тријумфа у Суботици над Спартаком 3:0.

Интересантна утакмица очекује се у Сурдулици, где домаћи Радник игра са Војводином, док се у дуелу без превеликог оптерећења састају нишки Раднички и Вождовац.
У плеј-ауту биће можда још неизвесније, пошто практично свих осам тимова стрепе за опстанак.

Последњепласирана Јагодина против Младости мора да "ухвати последњи воз", а у сличној ситуацији је ОФК Београд против Новог Пазара. Преостала два пара су Рад - Јавор и Спартак - Металац.

Све утакмице играју се у суботу, осим Јагодина - Младост који се игра вечерас од 18 сати.

Распоред:

Плеј-оф: Борац - Црвена звезда (17 сати), Партизан - Чукарички (19), Раднички Ниш - Вождовац (19), Радник - Војводина (19).

Табела: Црвена звезда 42 бода, Чукарички 30, Партизан 28, Војводина 26, Борац 23, Раднички Ниш 23, Радник 22, Вождовац 20.

Плеј-аут: Јагодина - Младост Лучани (петак, 18), ОФК Београд - Нови Пазар (17), Спартак - Металац (17), Рад - Јавор (17).

Табела: Металац 19 бодова, Нови Пазар 19, Јавор 18, Младост 17, Спартак 16, Рад 16, ОФК Београд 15, Јагодина 13.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 23. август 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару