Шаранов: Свим срцем желим освајања Купа

Голман Партизана Бојан Шаранов рекао је да свим срцем жели да црно-бели освоје трофеј у Купу Србије.

"Полуфинале Купа против Спартака је можда била најбитнија утакмица у другом делу првенства. Дошла је у незгодно време, после великог емотивног пражњења у дербију. Било је врло тешко играти ту утакмицу, јер смо били и ментално и физички испражњени, али хвала Богу победили смо и прошли у финале", рекао је Шаранов.

Партизан је у реванш утакмици полуфинала Купа Србије победио суботички Спартак са 3:0 и на тај начин изборио пласман у финале у ком ће играти против ивањичког Јавора.

"Свим срцем желим да подигнем тај трофеј. Двапут сам играо полуфинале и једном финале, али се сада надам да ће се то догодити, да ћу освојити трофеј", казао је он.

Шаранов је у последњих неколико утакмица био један од најистакнутијих играча Партизана. Медији су често потенцирали да је он заслужан за добре резултате, али чувар мреже клуба из Хумске наводи да "само ради свој посао".

"То је мој посао. Посао голмана је да некада спашава тим. Добро је што су се те моје игре поклопиле с тим да смо побеђивали, тако да смо сви заједно заслужни за резултате. Прија ми то што ме медији истичу, поготово због тога што сам имао паузу од шест месеци пре Партизана. Жељан сам утакмица. Ми смо тим и ја само радим свој посао", казао је Шаранов.

На питање новинара да ли му сметају честе измене у одбрани Партизана, Шаранов је рекао да се црно-бели и даље уигравају.

"Боље и лакше је када је екипа дуго заједно. Тешко је када се задња линија често мења, али добро... Ми смо тек два, три месеца заједно, и даље се уигравамо", казао је он.

Шаранов је после недавног 151. "вечитог" дербија пружио подршку голману Црвене звезде Дамиру Кахриману, који је у последњим тренуцима те утакмице примио гол након ударца Луис Евертона са више од 30 метара.

"Желео сам пре свега да останемо непоражени у дербију, да дамо гол, што се и догодило.... Али, када се заврши утакмица, ми смо само људи, људски морамо да поступамо. Ми смо пример свима и уколико не будемо прави, како да очекујемо да неко други буде", казао је он.

Партизан у наредном колу плеј-офа Супер лиге игра против Чукаричког.

"Чукарички је један од наших најбољих екипа. Везали су неколико победа, тако да очекујем врло тешку утакмицу, пре свега јер смо ми јуче играли... Сада је најбитније да се опоравимо и физички спремни уђемо у тај меч", рекао је Шаранов.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 23. август 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару