Читај ми!

Милошевић: Тадићу лични интерес испред репрезентације

Директор фудбалске репрезентације Србије Саво Милошевић рекао је да разлози које је Душан Тадић дао као образложење зашто не жели да игра за национални тим, док је селектор Радован Ћурчић, не заслужују коментар, али да је због тежине речи и речника који је коришћен приморан да реагује, иако је то најмање што је потребно пред важне дуеле са Пољском и Естонијом.

"Као неко ко је за репрезентацију одиграо 102 утакмице морам да кажем да овакво понашање не приличи једном репрезентативцу. Овим својим гестом Душан Тадић је показао да је одлука селектора била исправна јер се из његових изјава јасно може закључити да је лични интерес ставио испред интереса репрезентације. Тадић је овим својим чином показао да мисли само на себе и да за репрезентацију не мари", рекао је Милошевић Тањугу.

Он је подсетио и да Немања Матић није био на списку репрезентације када је селектор био Синиша Михајловић, али никада му није пало на памет да на овакав начин говори о селектору и да се на овакав начин односи према репрезентацији и осталим репрезентативцима.

"Тадићев медијски наступ бацио је сенку и на све ове момке који су дошли да се боре за своју земљу, да играју за репрезентацију. Када неко мисли да је богом дан, да је бољи од осталих, таквом, ма како се он звао, није место у репрезентацији. Србији су у овом тренутку потребни они који су спремни да своје људске и играчке квалитете подреде колективу", рекао је Милошевић.

Милошевић је приметио да је врло занимљив и тајминг у ком је Тадић пожелео да се обрати јавности.

"То није учинио по објављивању списка већ на дан када се репрезентација окупила, само 48 сати пре дуела са Пољском. Тако да је лицемерна његова изјава да репрезентацији и селектору жели срећу. Као што је и цео интервју лицемеран јер га је дао тек пошто се није нашао на списку. Зашто све то није рекао пре? На крају желим да му поручим да је у заблуди ако мисли да ће се у будућности његов статус у репрезентацији после свега овог што је урадио променити. Такви репрезентацији нису потребни", закључио је Милошевић.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 27. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару