Читај ми!

Бразилски Србин Лијанко Војновић: Једва чекам да заиграм за "орлове"

Бразилац српског порекла Лијанко Еванђелиста Невес Силвеира Војновић дебитоваће у среду за омладинску селекцију Србије (У19) у пријатељској утакмици против Шпаније.

Дуел који ће изабраницима селектора Бранислава Николића бити последња провера пред елитну рунду квалификација биће посебан за талентованог штопера Сао Паула, пошто ће обући дрес земље о којој су му причали деда Јован и отац Марсело.

"Очекивања су обострано велика, свестан сам тога и једва чекам да обучем дрес Србије. Спреман сам и концентрисан. Надам се да ћу дебитовати на најлепши могући начин", изјавио је Војновић за сајт Фудбалског савеза Србије.

Војновић је рекао да је одушевљен условима за рад у Спортском центру ФСС у Старој Пазови и открио који му је омиљени српски фудбалер.

"Један је Немања Видић, најбољи европски штопер. Цео свет је чуо за њега, гледао сам га, дивио се", истакао је млади фудбалер.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи