Читај ми!

Венгер: Све негативно желимо да претворимо у позитивно

Тренер фудбалера Арсенала Арсен Венгер рекао је данас да није задовољан резултатима на последње две утакмице, али жели да све негативне ствари из мечева против Барселоне и Манчестер јунајтеда претвори у позитивне и настави борбу за трофеје.

"Нисмо задовољни резултатима на последње две утакмице. Дошло је до пада концентрације у екипи и за то смо платили цех. Желимо да све негативно из тих утакмица претворимо у нешто позитивно, да створимо више солидарности у екипи и наставимо борбу за трофеје", рекао је Венгер на конференцији за новинаре пред утакмицу против Свонсија у Премијер лиги, преноси Би-Би-Си.

Арсенал је прошле недеље претрпео два пораза - од Барселоне у Лиги шампиона и Манчестер јунајтеда у Премијер лиги. "Тобджије" у првенству Енглеске заузимају треће место са 51 бодом, пет мање од лидера Лестера и три мање од градског ривала Тотенхема.

"Желимо да дамо све од себе до краја сезоне", додао је он. Лондонски клуб сутра на стадиону Емирејтс дочекује Свонси у мечу 28. кола Премијер лиге.

"Не осврћемо се превише на поразе од Барселоне и Манчестера, настављамо даље, концентрисани смо на Свонси. Сваки меч на домаћем терену је веома битан. Свонси ће се жестоко борити, биће изузетно посвећен, а сигуран сам да ће бити изузетно организовани у одбрани", рекао је Венгер и додао да не зна да ли ће недавно опорављени Дани Велбек поново бити у стартној постави.

Новинари су питали Венгера да прокоментарише критике фудбалског коментатора Скаја и некадашњег тренера Ливерпула и Њукасла Грема Сунеса који је изјавио да је "Арсенал шала од клуба" и да им недосаје чврст ослонац.

"Никада нисам изненађен критикама после пораза. Увек су претеране и емотивне, али ми морамо да се носимо с њима. Не желим да се осврћем на појединачне критике, јер схватам да су људи некада изузетно емотивни. Желимо да посматрамо ситуацију из више углова и да се она анализира објективно. Верујем да се овај клуб поштује широм света, без обзира шта неки причају", рекао је Венгер.

"Овај клуб је изграђен на вредностима, а оно што ми желимо да урадимо је да се оне поштују. Желимо да градимо солидарност сваки дан", рекао је Венгер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи