Наставите низ: Суарез, Меси, Суарез...

Слободно се може рећи, без икакве недоумице, да је Барселона у финалу Купа Краља. Иако има да се одигра и реванш у полуфиналу. Али, Барселона је савладала Валенсију са 7:0 у првом мечу. Хет-трик Месија, четири гола Луиса Суареза.

Гарију Невилу не светају руже откако је сео на клупу Валенсије, а после ове вечери, Енглез вероватно размишља о првом лету за родни Манчестер. У првом мечу полуфинала Купа Краља, Барселона је декласирала Валенсију са нестварних 7:0.

Истина, од Барселоне се увек може очекивати неочекивано, понекад чак и немогуће, али у овако важној утакмици, против сасвим пристојног прволигаша, Барса је показала да је вероватно најбољи тим на свету у овом тренутку.

Луис Суарез и Лео Меси су се поигравали са јатом "слепих мишева" - Аргентинац је постигао хет-трик, његов четврти против Валенсије, и постигао 499, 500. и 501. гол у каријери. 

Његов партнер из напада, Луис Суарез постигао је један више данас, а трећи део убитачног МСН нападачког система Барсе, Нејмар, промашио је пенал.

Валенсија је играла без искљученог Шкодрана Мустафија читаво друго полувреме, али тешко да би и он на терену нешто променио, пошто је Барса већ водила са 3:0 до његовог искључења. 

Барса је, дакле, сасвим сигурно, већ у финалу шпанског Купа, а интересантно да је су на крају меча и Лео Меси и Луис Суарез добили по лопту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи