Читај ми!

Бишевац: Желео сам промену

Нови фудбалер Лација Милан Бишевац рекао је да му је била потребна промена, да је зато одбио понуду француског Лиона и да је срећан што је потписао за италијански клуб.

"Добио сам пре три или четири месеца понуду Лиона, нисам хтео да продужим сарадњу из много разлога. Пре четири недеље појавио се Лацио, позвао ме Кежман и почела је прича. Јавност је можда изненађена, али ја нисам, трајало је то и на крају се добро завршило. Пресрећан сам, још само да почнем да играм", рекао је Бишевац.

Он је са Лациом јуче потписао једноипогодишњи уговор.

"Десет година сам провео у Француској, тамо сам постао играч, много ми је тога Француска дала, али требала ми је промена. Срећан сам и задовољан што сам потисао за Лацио, добар клуб, леп град", рекао је он.

Бишевац (32) ће у Лацију играти са тројицом српских интернационалаца - Душаном Бастом, Филип Ђорђевићем и Сергејем Милинковић-Савићем.

"Супер ми је што су они ту, јер ће да ми олакша адаптацију, али ћу се потрудити да што пре научим италијански, не само због себе него и због екипе. Али толико Срба у Лацију представља и терет јер они који су били раније су оставили велики траг. Надам се да ћемо ми наставити", рекао је Бишевац.

У јавности је у претходном периоду било доста информација да је Црвена звезда заинтересована за овог дефанзивца.

"Волим Звезду, то је мој клуб. Нико ме из клуба није звао, није било преговора, нити сам ја потенцирао нешто у вези с тим. То није било ни реално. Не бих волео да се мисли да сам ја одбио нешто, да су ме позвали ко зна шта би било, јер је тешко тај клуб одбити. Чуо сам, не знам да ли је истина, да су се они распитивали у каквом сам ја стању. То ми је мало било чудно, мислим да сам спреман и да достигао неки ниво после толико година у француској лиги. Али нико ме није звао, да сам имао позив, то би била друга прича", рекао је Бишевац.

Он је каријеру почео у БАСК-у, да би потом наступао за Бежанију, Железник, Црвену звезду, Ланс, Валенсијан и Пари-Сен Жермен.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару