Нејмар (пре)далеко од Ситија?

Бразилац Нејмар жели нови уговор у Барселони, али не искључује могућност да једног дана обуче дрес Манчестер ситија. Са друге стране, "грађани" не чекају скрштених руку тај дан, већ спремају 30 милиона за Џејмија Вардија.

Фудбалер Барселоне Нејмар верује да ће потписати нови уговор са клубом, али и да то у овом тренутку не може да гарантује.

Бразилска звезда већ неколико месеци преговара са клубом око знатно јачих финансијских услова, за сада нема помака, што прате клубови из Манчестера - Сити и Јунајтед.

"Још увек преговарам са челницима клуба, оптимиста сам. Међутим, не знам шта би могло да се деси у будућности", рекао је Нејмар и насмејао се на питање да ли прати дешавања у Ситију.

"Не, бар за сада. Ништа још увек не знам, живот је дугачак", остао је загонетан Нејмар.

Нејмар иза себе има годину из снова, са Барселоном је освојио све што се могло освојити, изузев Суперкупа Шпаније.

У новој сезони наставио је у истом ритму, пошто је на 19 утакмица постигао 16 голова у свим такмичењима.

Бразилац, наравно, није једина жеља "бучних" комшија из Манчестера, пошто Сити жели и Џејмија Вардија из Лестера, за кога је спреман да плати 30 милиона фунти, тврди енглески таблоид Сан.

Сити планира да ојача нападачку линију, у којој су тренутно само Серхио Агуеро и неубедљиви Вилфрид Бони, али уједно и да ослаби конкурента у трци за шампионску титулу.

Лестер ће тешко моћи да успети да задржи првог стрелца Премијер лиге (15 голова), али сигурно ће то наплатити папрено.

Менаџер "Лисица" Клаудио Ранијери већ је нашао замену и то из друголигаша Бирмингема, 19-годишњег Демараја Греја за скоро пет милиона фунти.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи